Selecteer een pagina

Zondag 26 april en
maandag 27 april a.s.
Aldendrielpark Mill

De Oranjefeesten Mill worden uitgesteld tot een later moment.

De initiatiefnemers, Stichting Carnaval Mill en Stichting Kinderfeesten Mill wensen iedereen veel gezondheid en sterkte toe in deze bijzondere tijd.
Wij hopen later dit jaar samen met iedereen weer het leven te mogen vieren.

Stichting Carnaval Mill (SCM) en Stichting Kinderfeesten Mill (SKM) organiseren op zondag 26 en maandag 27 april 2020 voor het eerst de Oranjefeesten in Mill. Dit alles in het Millse Aldendrielpark. Hiermee willen we zorgen dat er ook gedurende Koningsdag voor zowel jong als oud wat te beleven is in Mill. Het programma bevat op zondag 26 april en op Koningsdag 27 april volop muziek, entertainment en vermaak voor bezoekers van alle leeftijden en alles is gratis toegankelijk.

Kosten

Het organiseren van de Oranjefeesten brengt wel de nodige kosten met zich mee. Daarom willen we u vragen of er wellicht ruimte is ons initiatief financieel te steunen. Hiervoor hebben we 2 speciale sponsorpakketten samengesteld. De opbrengst van de Oranjefeesten 2020 in Mill worden verdeeld onder SCM en SKM en tevens wordt er een bedrag gereserveerd als werkbudget voor de Oranjefeesten 2021. Uw sponsoring zal ons helpen om de Oranjefeesten in Mill een gezonde start te geven met naar verwachting een positief vervolg in de toekomst.

Hulp

Wilt u ons steunen? Informeer dan naar de 2 sponsorpakketten. Ook als u op een andere manier de Oranjefeesten 2020 wilt steunen vernemen we graag van u. Mail naar oranjefeesten@inmill.nl

Sponsoren Oranjefeesten 2020

Blijf op de hoogte en volg
Oranjefeesten Mill op Facebook

Deze website is gerealiseerd door één van de vrijwilligers van Oranje Feesten Mill
© 2020 | Ontwerp van C